Wedstrijden en diensten


www.hickoryclubs.eu kan alles leveren om u hickory club wedstrijd of pro-am een onvergetelijke dag te maken.


Voor groepen tot en met 70 spelers(120 spelers in foursomes format) krijgt iedere speler zijn eigen set mee als hij gaat spelen op de baan, met of zonder periode type golfballen.


Voor een wedstrijd met een groot aantal deelnemers is een wedstrijd waar sets worden klaar gelegd op of meerdere par 3 holes een goede formule. De spelers gebruiken hun eigen clubs op de par 4 of 5 ’s en op de par 3’s wordt met hickory clubs gespeeld.

Andere wedstrijd vormen zijn uiteraard steeds mogelijk in overleg met ons.


Iain Forrester kan voor of na de wedstrijd een presentatie geven over de geschiedenis of golf clubs, hij heeft een antaal power Point presentaties klaar en hij brengt dan en aantal bijzonder musea stukken mee om te laten zien. Iain kan ook worden gevraagde om lezing te geven over onderwerpen met een golf geschiedenis achter grond.

Bezoek van Old Tom Morris,


Iain (gekleed als Old Tom Morris) is bijschijkbaar voor leezingen, openingen en demonstraties.

Iain heeft en aantal antiek golf club restauratie projecten uitgevoerd voor toonaangevende golf clubs en musea. Hij word ook regelmatig gevraagde on de interieur van clubhuizen te voorzien van displays.

www.hickoryclubs.eu kan clubs, standbeelden en met de hand gemaakt trofeeën leveren om te gebruiken alles prijzen. Alle clubs wordt geleverd met een verklaring van echtheid en een schriftelijke uitleg over de geschiedenis van de club.